Lugn och ro helg!

En helg i lugnets tecken - om man jämför med hur det brukar se ut iallafall! Lugn fredag, jobbade på salongen i lördags. På kvällen var min goa väninna I på besök och mannen grillade, fixade, donade, nattade barn och diskade, så vi kunde ägna kvällen till att prata, prata och prata..! Idag har jag haft examen för ett gäng duktiga tjejer, alltid lika kul! Min älskling har ägnat dagen åt sina söner, gräsklippning, cykelturer och glassätning i det underbara vädret, mysigt!
Har inga bilder från helgen, men det kommer mer i veckan! Har varit dålig med kameran de sista dagarna..

Vardagsmys!



Tog denna bilden idag, detta är den bästa stunden på dagen tycker jag! Varannan vecka har vi Joch M och när de kommer från skolan brukar vi ibland ha en mysstund med lite fika och småprat. Detta sker innan mannen kommer hem och innan det är dax att laga mat och fara iväg på aktiviteter, och det är en supermysig stund! Hoppas och tror att de tycker det är lika mysigt som jag!

Översvämning!!!



Söndagen avslutades med en trivsam översvämning i vår tvättstuga, ett smärre kaos med tanke på vad som fanns på golvet... Typ mina skor, stövlar, korgar med underkläder mm. Vi höll på att försöka få rätsida på det mellan 19-24! Usch så hemskt det var! Men nu är det ordnat, och ska man se något positivt så har golvet i tvättstugan aldrig varit så rent..!

Leklördag!



I lördags hade Elliott en kompis hemma och de lekte och lekte och lekte... De hade sååå roligt! Coola killar, eller hur?!

Gott med grillat!



Här är andra halvan av familjen L!

Fredagsmys!



I fredags hade vi besök av trevliga familjen från Löberöd! Männen grillade, min man och Y delade på 2 flaskor rött, och det märktes..! :) Mycket fnitter och glada skratt! Deras yngsta och Elliott är födda samma år och har jättekul ihop!

Rolig tonårskommentar!

Kom hem ganska sent från jobbet idag pga produktgenomgång, och mannen satt och tittade på "Youngblood" som visades på TV. Jag blev nostalgisk och satte mig för att sucka en stund - kommer någon mer än jag ihåg hur bra man tyckte denna filmen var? Och hur vansinnigt snygg Rob Lowe var - och är! Satt och ojade mig över hans skönhet och skulle precis säga till mannen att nu får man ju titta efter Rob i serien "brothers and sisters" , då seglar bonusdottern in och jag utbrister : "kolla, visst är han snygg!" M svarar: " Hur gammal är denna filmen?" Jag : "Från -86." "Men", utbrister M, "lever han fortfarande?" Jag fick mig inte bara ett gott skratt utan även en känsla av att jag är typ 150 år gammal...! 

Käääärlek!



En underbar bild på de två absolut viktigaste pojkarna i mitt liv..! Tänk att man kan älska så mycket, puss på er!

Utelek!



Som vanligt lekte kusinerna jättefint och blev dyngsura - men vad gör det så länge man har roligt?!

Annandagspåskfika!



En underbar helg avslutades med en skööön fika hos syrran med familj! Jag och Elliott hade bakat ännu en omgång muffins och dessa avnjöts på uteplatsen. Glassbilen tittade förbi så vi kunde fylla frysarna med goda glassar - känns som att isglass är det jag har mest craving på!

Påskpresent!



Enligt traditionen får alla i familjen ett påskägg med godis men även en present - detta låg i mitt ägg! Mycket uppskattat - tack darling!

Påskdagsbio!



Påskdagens eftermiddag tillbringades på Entre - Malmös nya shoppingcenter. Först shoppade vi - eller jag iallafall - järnet, och sedan gick vi på bio och såg "En shoppaholics bekännelser"! Lagom underhållande och rolig, tack för en mysig eftermiddag I!!

The winning team!



Vinnande laget - fast jag fattas ju på fotot eftersom jag är bakom kameran..! Kolla syrrans och mammas outfits - de frös och var tvugna att dra på mjukisar ovanpå sina leggings! Tror att modepolisen kom fram i mig då..!

Kubbdax!



Efter all den goda maten var vi tvugna att gå ut och röra lite på oss, så det blev ett (eller flera) partier kubb! Väldigt roligt, och alla utom de minsta kan delta!

Älskade föräldrar!



Sötast i påsk - mamma och pappa, vad skulle jag göra utan dem?

Kusiner vid påskbordet!



Ge oss maaaat!

Snuttigaste snuttan målar ägg!


Påskafton i Jularp!



Påskafton firades med familjen i Jularp, vi började med traditionell äggmålning! Elliott kraschade 3 ägg, men de blev fina ändå!

Mumsmuffins!



Påskafton inleddes med muffinsbak - banana fudge cupcakes - myyyycket gott! Elliott är en jätteduktig medhjälpare i köket, han tycker det är superkul att hjälpa till att mäta, blanda och vispa!

Glasspaus!



Glass är ett måste och det finns alltid rum i magen för det! Mums!

Djurparksbesök!



Långfredagen var vi på Skånes djurpark tillsammans med goda vänner, strålande sol, massor med folk, god fika - vad mer kan man begära!?

Påskbad!



Ska man fira påsk så måste man ju vara ren..! Och hela badrummet var blött, mannen har förbjudit fler bad tillsammans!

Påskris!



Använde trollhassel istället för björkris i år - jag tyckte det blev fint!

Långt hår som nu är kort!



På skärtorsdagen klippte jag en kille som hade långt hår och ville bli korthårig! Har ställt en vaxburk brevid så man verkligen kan se hur mycket hår som rök! Väldigt roligt, har nog aldrig fått klippa så mycket nånsin!

Ny kärlek!



Jag har en ny kärlek, väääldigt tonårslöjligt men han är ju fantastisk! Jag pratar förstås om Robbie Williams, the entertainer! Jag och en väninna tittade på en dvd men en av hans konserter i lördags och sen dess är jag totalt såld..! Jag beställde den på cdon och fick den i går. Det är ingen annan som kan titta på tv nu, jag lovar...Han är grymt sexig, förlåt älskade make, men han är ju det!!!

Tråkigt..!

Jag brukar inte gnälla och vill egentligen inte vara negativ på min blogg, men jag har undrat en sak länge och kan inte klura ut svaret. Om man är vänner och umgås, är det bara en part som ska bjuda hem då? Jag brukar inte räkna gångerna man är hos oss och gångerna hos den andra parten, men i detta fallet verkar det som att ska vi umgås måste vi bjuda, annars ses vi inte? Börjar bli lite trött på det, alla har ju mycket att göra men är inte vänner och familj viktigt? Är i valet och kvalet om vi ska strunta i att umgås, samtidigt har vi ju trevligt när vi ses och det verkar inte vara så att den andra parten inte vill umgås, de tar bara aldrig initiativet?! Vad ska man göra? Prioritera bort och uppskatta de andra man har omkring sig? Det känns tråkigt, men det lutar åt det... Ja, jag vet, i-landsproblem, men ändå ett problem i min lilla värld!! Gärna tips!

Söndagskväll..!

Fredagkväll hos goda vänner, lugn lördag pga att jag har haft kurs hela helgen, skönt! På lördagen när jag kom hem så hyrde vi den senaste Bondfilmen, helt okej. Nu börjar snart en ny vecka som avslutas med påsk och då ska jag vara ledig i 4,5 dagar, helt fantastiskt!

Ha en go söndagskväll!

Herrbad!



När killarna såg att papporna badade så ville de ju också hoppa i! Jag trodde aldrig att Elliott skulle göra det, men han och de 2 andra killarna hoppade glatt i och lekte! Då var klockan 23.15 ca... Elliott brukar vara däckad då! Men mysigt hade de!

Kvällsdopp!



Efter god mat och en god efterrätt, dvs after eight-glassen som jag slitit (!) med, kom männen på att de skulle ta ett kvällsdopp i utomhus"badkaret". På med badbyxor och ner i det 39- gradiga vattnet! En kall öl, stjärnklar himmel, kan det bli bättre?

Goood mat!



Som vanligt blev vi serverade en fantastisk rätt, färsk pasta med räkor, scampi och grönsaker! Mumsimumsi! Värdinnan är den bästa jag vet på matlagning, utan konkurrens!

Gladiatorsommar?



Jag har varit allergisk mot gladiatorsandaler, mest för att de flesta är helt platta och jag vill gärna ha lite klack, men nu får jag nog ge efter! Dessa känns helt okej, tycker jag, det blir nog ett klick så jag får hem dem i brevlådan!

Bubbel i magen!

Det är en himla häftig känsla när man börjar känna att det rör sig i magen! Först trodde jag att jag var bubblig, men för varje dag som går blir det tydligare att det faktiskt är någonting som rör sig därinne! Underbart!
Glassen vi åt i fredags blev ljuvligt god, rapport och bilder kommer senare!


Sommarlängtan!

Hittade lite sommarbilder från förra året, var tvungen att lägga in dem och längta lite! Sol, värme, barfota, grillning, bada, åh vad jag längtar!!

Plask i poolen!


Sommar!



Detta vill jag ha nu, sommar och sol i massor!!!

Maken och jag!


Milslång kärlek!

När jag läst för Elliott i kväll och sagt godnatt så sa han :"Mamma, jag älskar dig tio mil..!" Det kallar jag kärleksförklaring!

Glasstillverkning!

I morgon, fredag, är vi bortbjudna till goda vänner, och jag erbjöd mig att göra after eight-glass. Så idag när jag och Elliott kom hem satte vi igång att tillverka denna ljuvliga anrättning, och det gick bra! Smeten var god så vi hoppas att den är lika god när den är färdigfryst! (Resultatet får ni i morgon!) Elliott är så duktig och vill hjälpa till, det slutade med att vi hade grädde typ överallt, men roligt hade vi!

Tatataaaa!!



Okej, det ser inte mycket ut för världen, men denna glassen är såååå god! Och kaloririk.. :(

Vispkille!


"Min sessa!"



Hon är ju inte min på riktigt, men jag räknar ändå henne lite som min, denna underbart söta lilla prinsessa! Elliotts kusin och det näpnaste och sötaste som går i ett par skor! Jag är lite rädd att om vi får en flicka i höst så kommer hon att linda sin pappa runt lillfingret, med tanke på hur svag min man är för denna donnan!

Såld Ford!

Sådär, då var bilskrället sålt! Satte in annons på Blocket i går morse, och det ringde typ 17 personer under dagen. Klockan 19 på kvällen var den såld, till ett hyfsat pris dessutom! Så nu blir det förmodligen en ny barnvagn, Elliotts gamla är så välanvänd så den klarar nog inte lika mycket till! Dessutom, ska jag väl erkänna, VILL jag ha en ny vagn bara för att det är så himla kul och bara för att det finns så mycket fiiiint!!

"Coola killar kissar kallt kiss!"



Uttrycket "coola killar kissar kallt kiss" har Elliott lärt sig av mannen, och i detta fallet passar det utmärkt tycker jag! Är detta inte coola killar så vet jag inte vad som är coolt!

Behövs det ord??


Ford, någon??



Nu har jag haft min nya bil i nästan en vecka och det är en dröm!!! I helgen tvättade och storstädade mannen och bonussonen min lilla, lilla ford Escort, så nu ska den ut på blocket för att se om den kan få en ny, lycklig ägare! I bakgrunden ser ni min svarta xc90, ett monster med 320 hästkrafter... (Det mesta jag haft i någon av mina andra bilar är typ 80 så det är ganska kul..!) Jag FÖRSÖKER att inte vara materialist, men man kommer inte ifrån att det är ganska trevligt att köra en bra, säker bil! Så vet ni någon som behöver en nyskattad och nybesiktigad (utan problem) Ford, så be dem ringa mig! :)

RSS 2.0