Liiite neråt..

Det har inte hänt så mycket på vikten förra veckan, knappt 1 kg ner, men jag har ju mig själv att skylla.. :( Däremot var det en mycket trevlig helg, vi var ute och åt med goda vänner i Lund, goood mat, fantastiskt vin och avslutningsvis en del cosmopolitans och, såklart, champange..! Maten intogs på Fellinis, en restaurang som jag varmt rekommenderar. Varje gång jag varit där så har det varit god mat, gott vin och mycket god service! Väl värd att prova om någon är sugen på något nytt! Efter maten bar det vidare till en pub för intag av Cosmopolitans och sedan avslutade vi det hela lite snyggt på Grand Hotell med champange.. Den lördagkvällen gjorde ju inte att vikten rasade direkt!

På lördagens förmiddag var vi på Nova, hela familjen utom Malin, och vi gjorde alla bra inköp. Jag köpte nya löparskor, mycket välbehövligt eftersom de gamla gör så att benen känns stumma och tunga! När jag skulle betala mina nya Asics så skojade jag lite med killen i kassan och sa: "Det är ju ganska dyrt med löparskor, synd att man inte kan provspringa ett varv i skogen och känna hur de känns!"
Döm om min förvåning när killen säger:" Men det kan du, du kan lämna tillbaka dem inom 30 dagar om du inte är nöjd, och även om du sprungit flera gånger i dem!"
Jaha, det var ju bra! Turligt nog känns de underbara, jag säger som min kollega, det känns som att springa på moln!!

När vi senare satt på McDonalds och intog en gourmetlunch (!) såg jag en tjej med en liten flicka gå förbi, och jag kände sååå väl igen henne!! Jag letade i minnet och kom på att det var en väninna från "förr", vi läste friskvård tillsammans på folkhögskola 98/99, och vi hade jättekul ihop! Jag sprang efter, hon blev jätteförvånad att se mig, men verkade lika glad åt att träffa mig som jag henne! Vi pratade i mun på varandra för att komma ifatt alla åren som gått, men avslutade med att byta telefonnummer, och vi har redan hörts! Det konstiga är, att det känns inte som så längesedan när vi pratar, utan vi tog vid där vi slutade sist liksom! Helt fantastiskt, jag levde på min "reunion" resten av helgen!!

Nu - ny vecka, nya möjligheter!! <3


Lite nytt...

Jag och Malin, min fantastiska bonusdotter, har varit i Barcelona i helgen och hälsat på min syster med familj. Ja, vi har shoppat, druckit vin, ätit tapas, shoppat, gått på Ramblan, shoppat, varit i Segrada Familia, ätit tapas och shoppat också..!!! En helt makalös helg som jag hoppas vi kan göra om. För en som inte känner min Malin så är hon den mest fantastiska, kloka och bästa 18-åring som jag känner!!



Under ett paraply utanför Segrada Familia, det regnade faktiskt den förmiddagen..



Efter besöket i kyrkan var det dax för lunch med ett glas vin till!!



Fika i hamnen, kolla in Desigualpåsen..!! :)




Jag och min underbara lillasyster, som jag saknar varje dag...





Sist en godingbild!!

RSS 2.0