Min prins!



Här är min prins, min underbara son! Visst är han söt..?!

Badmys!



När vi kom hem åt vi en god middag och sedan var det dax för ett roligt bad! Visst är de söta?!

Fika!



.. medan kusin Emilia gärna ville fika! Här med choklad boll i hela munnen!

Skattkammarön!



I em besökte vi skattkammarön i Lund, mycket trevligt! Elliott föredrog rutschkanorna (stavas det så?)...

Maaat!



Här förser sig några av donnorna av den fantastiska buffen, som jag skrev tidigare så var det längesen jag åt så gott!

Gårdagens födelsedagsgris!



Här har ni anledningen till den supertrevliga tjejmiddagen igår, Ingela!

Grymmeinpackning!



Måste bara tipsa om denna inpackning som vi säljer på salongen! Man tar den i håret efter att man tvättat det, och låter den verka en liten stund. När den kommer i kontakt med vått hår blir den varm, jättevarm, och när värmen avtar ska man skölja ur den! Den är kanon, håret blir så mjukt och fint, och den är väldigt poppis bland kunderna! Värd att prova!

Lördagsmorgon!

Har gått här och degat hela morgonen, sååå skönt! Gårdagskvällen var supertrevlig, det var längesen jag åt så gott! Tog några bilder, de kommer senare! Nu ska vi strax packa in oss i bilen och hämta sötekusinen Emilia, sen ska vi åka till Skattkammarön i Lund, har inte varit där innan så det ska bli spännande! Förhoppningsvis blir det en lugn kväll och natt, hoppas snuttan sover gott hos oss!

Eleven!

När jag tipsade om internetshopping glömde jag min absoluta favorit, www.eleven.se. Helt underbar sida med massor av makeup, många roliga märken som inte säljs i Sverige annars. Här finns även hårvårdsprodukter, ansiktsvård mm. Ett supertips!!

Äntligen fredag!!

Så var det snart helg igen, underbart! Ikväll blir det en sväng in till Malmö för att fira min underbara vänninas 35-årsdag, ja vi är faktiskt så gamla!! Det blir en riktig tjejmiddag med 10 "flickor" som ska äta gott, dricka gott,prata och skratta, sen får vi se vart det leder..! Kanske får vi för oss att gå ut och dansa, skulle isåfall vara typ 2 månader sedan sist, så det är ju på tiden!! I morgon ska vi passa sötiskusinen Emilia, vi tänkte åka in en runda till "skattkammarön" i Lund, någon som varit där och kan ge tips?
Återkommer i morgon med foto och rapport om kvällens övningar!

Ett litet underverk!



Från djup till lite mer ytligt! Klickade hem detta serum för händerna från accessora.se. Det är heeelt fantastiskt, en torris som jag har provat ALLT, men detta är verkligen helt fantastiskt! Fnasigheten är som bortblåst, det luktar underbart och huden blir len som Elliotts mjuka hud..! Ett hett tips!

Livstankar!

Hade min svägerska på besök igår för en fm-fika, och en under liten stund (en av de små stunderna vi satt på rumpan och drack vårt te, inte helt enkelt med 3 barn som lekte hyfsat vilt i rummet brevid!) så blev vi lite djupa och insåg hur fantastiskt bra vi har det. Att man borde fundera lite mer på vad man har innan man gnäller, jag har ju allt man kan önska sig, det inser jag ju när jag funderat en stund på det. Jag har en man, en son, 2 fina bonusbarn, en mamma, pappa och syskon som jag har bra kontakt med, en familj på mannens sida som är kanon, vänner som bryr sig och som jag bryr mig om, ett jobb som jag tycker om mm. Vad gnäller man då för? Jo, det är så kallt och grått ute, jag har inte råd att köpa jeansen som kostar 2.300 kr, Elliott sov dåligt inatt så jag är sååå trött! Jaha, men en människa hoppade framför tåget idag, en person som kanske har familj men som mådde så dåligt att han/hon inte såg någon utväg. Tusentals barn dog av svält idag. Hundratals barn fich stryk av sin pappa/mamma idag. Massor av barn utsattes för sexuella övergrepp idag.

Vet ni, jag har det VÄLDIGT bra, och jag ska, från och med nu, värdesätta det mycket, mycket mer...!

Bröderna mina!



Mina snygga, goa småbrödrar som kan reta en till vansinne men som man ändå älskar!! Båda är blivande läkare, studerar i Sthlm resp Uppsala. Jojo, lite stolt är man ju allt..! :)

Snyggemarie!!



Min supersnygga, fantastiskt duktiga frisörkollega! (Tror inte hon gett sitt medgivande till denna bilden om jag frågat innan!)

Världens sötaste!!!



Går det att motstå denna donna!? Min systerdotter, 2 år och 3 månader gammal och hon har sin moster lindad runt lillfingret... Man kan ju förstå varför när man ser denna bilden, eller?

Singstar!!!



Jag och "min" Malin sjunger Singstar! Känner jag oss rätt så sjunger vi Carola... :)

Fiiin sommarklänning!


Ännu en dag på jobbet!

Sitter på salongen och väntar på en försenad kund, passar på att skriva lite! Jag kan knappt prata eftersom jag hostat sönder min röst, och det är inte lätt att inte prata i mitt yrke!! Men de flesta kunderna har förståelse även om de är ovana vid en tyst Katarina! Hittade en jättefin klänning på Asos precis, lägger in en bild också! Får mej att lääängta efter sommaren!

Besiktning!

Haha, den bara gleeed igenom - forden alltså! Hurra, jag behöver inte lägga en förmögenhet på reparationer utan kan spara mina pengar till drömbilen!! Underbart! Mannen blev mäkta förvånad när jag berättade och undrade om jag hade kortkort på mig!! (Som om det hade hjälpt, hallå..!)

Godingar!


Hittade dessa snyggingar på Asos nu på morgonen - mums! Till ett par tights i vår, så fint!

Godmorgon!

Ännu en ny härlig dag, dessutom onsdag, min favoritdag eftersom jag alltid är ledig på onsdagar! Väntar på fikabesök kl 10, sedan ska jag och E åka och besiktiga bilen, vilket skämt..! Den är redo för Ford-himlen!

Två sötisar!



Hittade denna gulliga bild på två kusiner som väntar på julklappar från tomten! Ser ganska förväntansfulla ut, eller hur? :)

Så roligt!

Detta är ju verkligen kul, som en dagbok fast en aning mer offentlig!! Jag är, som de som känner mig väl vet, en riktif internetshoppare, tänkte dela med mig av mina favoriter!

www.systerlycklig.se Underbara, fantastiska saker till hemmet i lite blandad stil, men mycket i det lantliga, som jag ääälskar!

www.asos.com Min man påstår att vår ekonomi försämrats sen jag började internetshoppa, jag har ingen aaaning om vad han pratar om!! Surfa in här så förstår ni, så många "måste ha" ...

www.smating.se Smycken och lite sånt roligt!

www.rafaellonetwork.com Har aldrig handlat på riktigt här, bara drömt mig långt bort i Dior och Gucci-himlen..!

Om pappa sitter vid datorn så ska jag oxå!


Min fina familj!


Bästa serien just nu!


Fast i bloggträsket!

Så, då var även jag fast i "bloggträsket", ett trevligt sätt att hålla sig uppdaterad med vänner och familj! Ligger i soffan och tittar på "Las Vegas", det enda program som jag för tillfället följer! Har jobbar till 16, fick boka om kunder och gå hem sedan, mådde inte alls bra.. Min underbare make körde och köpte pommes, det enda jag var sugen på..

RSS 2.0