"New love in town..."


Lite mer bilder..!



Har träffat en del vänner och kunder i veckan som bett mig lägg ut lite fler bilder på Wilmer, så det gör jag nu! Det är så roligt när människor bryr sig, Wilmer, och även Elliott, har fått så mycket presenter och fina kort av vänner och även av kunder. Det värmer i hela mig, tack alla!







Tiden kommer!



Dagarna går så fort, ibland får jag nästan panik över att det går så snabbt! Vi säger ju att tiden går, men jag läste nånstans uttrycket "tiden kommer", och det känns lite positivare tycker jag! Här kommer lite bilder från gångna veckan!



I lördags var jag och Wilmer i stan, dvs Malmö, och hälsade på min goa väninna. Vi strosade på stan, åt gott på en grekisk restaurang och bara mös! Härlig dag!



Fikarast...



I söndags var vi på Skånes Djurpark och gick spökrunda med barnen! Man köpte en skattkarta och när man besökt 4 stationer så fick barnen välja en skatt! Det var jättetrevligt, med oss hade vi lillasyster med familj och lillasysters svärmor.

Denna läskiga varulv fanns på en av stationerna. Elliott ville klappa den, och lilla kusin E var livrädd..!



Korvgrillning, finns det något godare än grillad korv utomhus?!



Två söta linslusar...



I går, torsdag, var det dax för ännu en after work med detta glada och trevliga gäng! Tyvärr stänger Torggatan 9 redan 21.00, så vi blev inte så sen, men det var trevligt och gott!



Såhär pigg var min son när jag kom hem, eller kanske lika trött som jag..?



Mina älskade söner, det bästa jag har! Elliott har äntligen börjat förstå att lillebror ska stanna hos oss och inte lämnas tillbaka..! Det har tagit några veckor, men det börjar lossna nu!



Högläsning på salongen! Min gulliga kollega läste för Elliott idag när vi kom förbi för att fixa naglar och lugg! Visst är de söta!



Idag fyllde söta kusin E 3 år, och vi var där för att fira med lite andra lediga föräldrar och barn! Det var jättetrevligt, Elliott är helt slut nu, sitter i soffan och blänger! Så nu ska jag gå och natta honom, tack syrran för en mysig em fika!



RSS 2.0