Mysonsdag!

Vi passade kusin E i går, förmodligen sista gången på 2 år eftersom hon, och hennes föräldrar och syster flyttar till Barcelona nästa söndag... Snyft!
Passade på att ta lite mysiga bilder.



Glass i stooora lass!



Mys i vitsippebacken!

          

Och mys vid lunchen!

Älskade Ekströmmar, vi kommer att sakna er sååå!!!

Utbytt?

Ibland blir man kanske lite för personlig i bloggen, men då behöver den som läser inte läsa vidare om den inte vill. Vissa dagar är det lite tyngre än andra, det tycker nog alla, och just nu är min store son inne i en period som är urjobbig. Man kan inte betämma hur ens 5-åring ska bete sig, men varför är de sura mot vissa, buttra och tråkiga, och hemma kan de visa en underbar, solig sida? Jag förstår inte det, och tycker det är urjobbigt.. Men det är väl det man inte kan påverka, man vill att ens barn ska vara perfekta, och i mina ögon är de det, men när man hör att sonen uppfört sig surt och trist mot andra barn blir man ledsen och funderar på vad man gjort för fel? Hoppas det bara är en period...

Man kan även bli besviken på vuxna och det är jag. Varför vänder man ryggen åt en familj (oss) man umgåtts så intensivt med och haft så otroligt mycket kul med för att, som det känns, vi har fått barn? Jag fattar att vi inte är lika roliga längre, men en riktig vänskap ska väl klara det? Det är ju en kort period man har småbarn, och det går inte att festa och hålla på likadant som innan, men vi är ju samma människor, och när vänner gör såhär så undrar jag om vi inte har det bättre utan dem? Tyvärr måste jag säga, då vi varit väldigt tighta, men vi känner oss utbytta, av festglada men i mina ögon hyfsat ytliga människor... Sorgligt, tråkigt, men man måste ge och ta i en vänskapsrelation, och den måste vårdas, precis som alla andra relationer. Så är det bara. Så nu får jag sörja färdigt det och gå vidare..



Såhär kul är gåstolen!!



Vaddå - varför ska jag luta mig tillbaka och slappna av??




Underbara vår!



Efterlängtade vår, äntligen har den kommit!! Visst är det en härlig bild, glasspaus i vitsippebacken!



Såhär ser det ut när Wilmer vrit framme med gåstolen - han drar ut skivor och böcker från alla hyllor han når, Elliott går efter och plockar upp och suckar..!



Wille med sin underbara, galna morbror som alla barn (och vi såklart) älskar!!



Åsså ännu en på vår gullunge...

Det har varit en fantastisk helg med vuxentid med mannen på Fellinis i fredags och tjejmiddag i går!  Kanske en aaaning mycket rödvin på en helg, men det var det värt! Så mysigt det är att umgås med goda väninnor och bara ha det bra! Ett hett tips till er som letar en restaurang i Lund med god mat är Fellinis, jättegod pasta! Jag och mannen njöt av god mat och gott vin, efter middagen gick vi till en irlänsk pub och tog en öl - "just like the old days!" Den största skillnaden var att när vi kommit hem och skulle sova så kom det en liten Elliott och kröp ner mellan oss - inte samma avslutning på kvällen som "the old days!". Men bra ändå! 

Påskmys!

Vi har och har haft en supermysig påsk, trots att vänner vi skulle träffat blev magsjuka..! Sånt rår man inte över, så nu blir det en lugn och skön kväll. 

 

Påskbad behövs, och äntligen är Wilmer tillräckligt stor för att kunna sitta med Elliott i badkaret! Blött på golvet blir det men strunt samma så länge de har roligt!



Elliott "pärlar" väldigt koncentrerat..



Lite pappamys...



... och lite kusinmys! Sweeties!



Äggjakt hos mormor och morfar gav finresultat! Två stolta kusiner!

 

RSS 2.0