Dagarna går...

Oj, vad tiden går! Det har hänt en del sen sist, men inte så mycket på vikten tyvärr... Vet inte vad jag gör för fel, men jag har börjat träna en del, kan det vara det? Har läst och hört att det kan hända men det är ändå tråkigt när man verkligen försöker vara duktig! Känner mig mest fet just nu, och det går ju upp och ner i livet, det händer saker som även påverkar vad jag stoppar i mig. Jag avundas dem som slutar äta när de har svackor i livet, jag tillhör INTE dem, tyvärr, tvärtom... Men jag tänker inte ge upp, det är bara att ta nya tag!



Vår älskade lillprins har fyllt 1 år, tiden går alldeles för fort... Här äter han sin första bit tårta, det var väldigt smaskigt! Älskade, underbara Wille!!



Med detta härliga tjejgäng tillbringade jag lördagen! Vilken heldag! Danspass, bubbelbad, vin och whiskeyprovning, räkfrossa och sen utgång för de som orkade..!! Min otroligt duktiga svägerska hade verkligen lagt manken till!



Miiina, så fiiina!!!

Nej, nu är det dags att ta nya tag, ta sig ur svackorna och ta sig framåt!! Lite höstdepp plus lite besvikelser, ibland behövs det inte så mycket för att man ska må lite kasst..!
Ska åka till Barcelona nästa lördag, känner att jag behöver lite systertid, saknar henne enormt mycket!

Nästa gång jag skriver kommer vågen att visa minst 2 kg mindre, hoppas verkligen jag gör ett inlägg nästa helg! :)

Tröööögt...

Vecka 4 och jag har verkligen varit extremt noga med maten. Tränat på Friskis 1 gång och gått promenader varje dag. Ändå visar vågen bara -1 kg idag!!! Urk, så arg jag blir! Nu blir det ännu hårdare tag, jag kanske tillochmed drar in min ätardag, som jag har på lördagar!! Jag drömde inatt att jag gått ner 4 kg, så 1 var en besvikelse...

Annars har det varit en bra vecka med lagom blandning jobb och nöje! Idag hade vi brunch för Wilmer och Malin, som tillsammans blev 19 år!! Älskade ungar, var tar tiden vägen? När kalaset var slut pös Malin iväg på sin moppe, och skulle till Jägers ikväll... Jaha.

Det dröjer förhoppningsvis lääääänge innan mina killar hänger på Jäggan, men visst, den dagen kommer! Sen...


Ätardag!!!

I går, lördag, hade jag min ätardag, som jag inbillat mig att jag behöver. Det började med vägning, 1,1 kg ner, det går sakta men säkert neråt... Efter frukost åt jag godis, för det fick jag ju, och efter typ 7 bitar var jag proppmätt och illamående... Hallå, hur skulle detta sluta? Jag som laddat inför min dag i "frihet"!! Mannen lagade en fantastisk middag och till efterrätt åt vi marängsviss, som jag läääängtat efter. En timme senare var jag på toa, och tillbringade en bra stund därinne..!! Jättemagknipen Sven-allan!!! Det var ingen rolig avslutning på min efterlängtade dag, faktum är, att det var inte så himla kul med godiset och marängsvissen som jag inbillat mig.. :( Kanske jag skippar den nästa vecka? Ja, förutom vinet då, såklart!! :)

Jag vill ha gooooodis!!!

Just nu skulle jag kunna döda den som säger "frukt är också godis"!!! Det är det INTE!!! Godis är godis och ingenting går upp mot en påse härligt smågodis!! Men, jagbiter ihop, härdar ut och tänker på nästa lördag, då har jag bestämt mig för att få äta liiite godis!! 

Bara detta ger resultat, annars blir jag galen!!! :)
 

Fest och gi??

Nu har det varit en del festande, tjejmiddag förra helgen och herrklubbens kräftskiva denna helgen. Inte så himla bra för min tilltänkta viktnedgång, men jag har gett mig själv lördagen som lite "slarvdag", och är inte så sträng just den dagen. Fredagens invägning visade 1,3 kg ner, vilket jag är mycket nöjd med, har inte tränat ett dugg förra veckan men känner att jag måste verkligen börja kommande!  Kanske en morgonpromenad i morgon bitti?

Gårdagens festligheter var enormt lyckade, herrklubbskillarna gjorde ett fantastiskt jobb både innan, under och efter festen! Vilket röj, vi dansade, dansade och dansade!!! Fler fester, killar!!!



Fiiiina flickor på rolig tjejmiddag!!



Några till!



"Mitt gäng"på väg till festlokalen!



Glada kräftätare!!


RSS 2.0