Påsklov!!!

Jobbat som en tok och däremellan hittat till Facebook och är helt fast, såklart... Jag visste att det skulle bli så, nu kommer jag att ägna ännu mer tid vid datorn..!!

Men nu är vi lediga i 5 underbara dagar, mannen likaså! Vi ska bara umgås, pilla lite i trädgården om vädret tillåter och ha det bra! En och annan godisbit lär ju slinka ner oxå, förstås.. Det är ju ändå påsk!

Söndagskväll..

Det är nånting speciellt med söndagskvällar tycker jag. En ny vecka som ligger framför oss, helt orörd. Jag går och plockar lite med tvätten, packar Elliotts väska, kanske bloggar lite. Idag har jag och Elliott bakat dumlekakor, grymt goda! Det är nog snarare godis med dumlekola inuti och Noblesse ovanpå... Mumsmums!

Har även hunnit med en del jobb, har haft kurs hela helgen, det är så roligt! Tjejerna är så taggade, vill lära sig allt på en gång, och de är jätteduktiga. En av tjejerna kör från Färjestaden för att kunna vara med på kursen, det känns som ett gott betyg!
Lägger in lite bilder som jag äntligen tömt från kamerakortet!



Första tanden tappad, för exakt 1 vecka sedan! Stolt som en tupp fick han en peng i glaset av tandfen!



Kärlek, kärlek, kärlek... Tanken på att dessa goa ungar ska växa upp och bli tonåringar, vuxna, få flickvänner och så småningom egna barn, nej, den tanken lockar inte alls... JAG VILL STANNA TIDEN!! NUUUUU!!



Elliott har ritat hela familjen, plus en som jag inte vet vem det är?! Det ser lite ut som igelkottar, eller hur?



För några veckor sedan var vi på fest - en "riktig" fest - utan barn och med massor av vin och god mat! På bilden moi och festföremålet som fyllde 30, en kanontrevlig fest! Synd att det inte är fest oftare, eller egentligen, kanske inte...! :)



Lite suddig bild, men visst är de fint, mitt namnhalsband? Jag är jätteglad för det!
 

Sjukdomsvecka...

En lite tråkig vecka med en sjuk man. Han som aldrig är sjuk och hemma från jobbet var faktiskt sängliggande i går, och ställde till det så att mitt planerade biobesök med en väninna igår samt middag med goda vänner ikväll blev inställt... Tråkigt men det är ganska synd om honom, feber och förkyld.

Annars har veckan varit bra, vår "nanny" har börjat och det funkar kanonbra än så länge. Tanken är att jag ska jobba 2 dagar/vecka, och det ska bli så skönt! Fokus på jobbet 2 dagar och full fokus på barnen resten av tiden. Helt perfekt! Och nanny är väldigt gullig, det känns kanonbra!

Profilbild!



Det var ju längesen jag la in en bild på mig själv, så här kommer den! Eller hur..! :) Jag vill ha hennes mage!!

Tiden bara rusar..



Efter månader av snö och hemska minusgrader är det äntligen dax för lite sol!! Var ute en långpromenad med Wilmer idag och jag fick kisa mot solen, underbart!
Vår lille prins blir 6 månader i morgon, det är helt galet!! Rackarns vad tiden går, det gäller att njuta av denna underbara bebistid. Har massor av bilder att lägga upp, får ta det lite då och då!

I´m back!

Efter några månader i ide är jag äntligen tillbaka! Nu ska det bli ordning och reda på bloggandet tänkte jag!



Mina älskade söner, är de inte underbara! För det mesta iallafall..!
Jag återkommer under kvällen, har mycket att ta igen! 


RSS 2.0