Grillmästaren!



Här har vi svågern/födelsedagsbarnet himself! Grillade jättegott kött, även min son som inte jättegärna äter grillat kött åt mycket! Mums! Och tack för en trevlig em/kväll!

Söta kusin M!



För 1 vecka sedan exakt var vi på födelsedagskalas hos svågern och då tog jag denna bilden på hans äldsta dotter, visst är hon söt?

Fikapaus!



En av de bästa sakerna med att gå och shoppa är ju att man får pausa för att fika! Snuskdyrt, 2 kaffe, 1 cola och 1 kaka = 101 kr!!! Men gott..!

Lördagsutflykt!



När jag var klar på salongen körde vi till Nova - på mannens begäran - och då säger man inte nej! Det händer liksom aldrig, så man passar på när han verkligen vill! Lite sommarkläder till man och son behövde införskaffas, flyger ju till Spanien om en vecka..!! Hittade allt vi behövde, jag köpte lite pocketböcker och underkläder, annars var det fokus på killarna idag, och de hittade vad de letade efter. Köpte underbart coola jeans till Elliott, han ska ha dem på sig senare idag när vi ska bort, ska fota så ni får se!

Lockar, lockar, lockar..!



Fullt ös på salongen i går, lördag! Vi gjorde vid 1 brud, 2 tärnor och 2 tjejer som skulle på studentbal, väldigt roligt alltihop! Men titta på detta fantastiska hår, det tog 1 timme att locka med locktång, men oj, vilket underbart hår! Snacka om guldlock!

Färdigt golv!



Såhär fint blev golvet, visst är det underbart!! Lite dåligt ljus på bilden, men det känns som ett nytt kök! Mannen kom med förslaget att måla köksmöblemanget vitt - oj, vad snyggt det hade varit i vårt kök! Får se om vi hinner/orkar i sommar!

Golvbyte!

Tänk att ibland blir tråkiga saker bra saker! För några veckor sedan hade vi översvämning i tvättstuga och kök och detta resulterar i nytt köksgolv. Detta gör inte mig direkt ledsen, eftersom jag aldrig varit så förtjust i det golvet vi hade när vi flyttade in, men det var relativt nytt då så vi bytte inte det. Men nu, pga en översvämning som resulterade i avfuktare i lite mer än 1 vecka, köksmöblemanget i "biblioteket" och ett borttaget köksgolv som visar en hemst plastmatta, nu får jag ett nytt golv! Vår duktiga PEAB-kille har börjat lägga det idag, det blir såååå fint! Och det bästa av allt - det täcks av försäkringen! Inget ont som inte har något gott med sig!

Borttaget köksgolv...


Vattenskadat köksgolv...


Jättemätt!!

Nyss hemkommen från födelsedagsfirande hos svågern, trevligt som vanligt! Och framför allt såååå gott, med grillat kött och typ 6 olika sallader och potatisvarianter! Jag verkar inte ha förstått att jag har någonting som tar plats i min mage, för jag lägger upp en hyfsat stor portion och blir sedan så fruktansvärt mätt! Men gott, så gott! Bilder på lekande barn denna kväll kommer senare, jag är för mätt för att resa mig upp ur soffan och hämta kamera och sladd... :)

Älskade heels!



Som jag skrivit förr så har min son en förkärlek till mina skor, och i morse fick han på sig dessa! Snygga, eller hur?

Godisordning!



Såhär gör Elliott när han ska äta godis! Bör jag verkligen inte oroa mig?? :)

Pedantlek!



När min son leker så radar han upp allting, det måste vara raka linjer och ligga efter vartannat.. Det kan gälla allt, från mjukisdjur till klossar och bilar, men det MÅSTE ligga rakt!! Jag är lite orolig, men mannen säger att det behöver jag inte vara, det är bara det, att eftersom jag själv full saknar pedantsinne så kan jag inte förstå detta beteende, men mannen har ju en dos av det så han är mer insatt..! På bilden leker han hemma hos kusin E och såhär ser det ut då..

Mumsmums!



Lillsnuttan hade vattenkoppor, som tur är har Elliott redan haft det!

Min syster med man!



Helgen inleddes med grillning hos detta par, tro det eller ej men det är min syster..! Och vem den brevid är har jag ingen aaaaning om, han ser lite märklig ut! :)

Kristiflygarehelg!

Sitter här med en kopp te, söndag morgon, alla utom jag och lillkillen sover. Elliott sov till 8, så det är helt perfekt, nu tittar han på tv och jag njuter lite av att få sitta här och ha det bra..!
Helgen har varvats med jobb och ledighet, gökottan igår blev inställd, trist men förståeligt! Jag sminkade en brud, samt sjöng på ett bröllop så jag hann med lite annat ändå! På kvällen gick vi ut hela familjen på restaurang, väldigt mysigt! Men när Elliott började fisa så hela stället hörde det valde vi att dra oss hemåt..! :) Sen blev det mys i soffan, jag slocknade först, som vanligt nuförtiden!

Gravidhumör?!?

Är på ett grymt dåligt humör, typ hela tiden! Jag försöker verkligen bita ihop, men det räcker med att någon tar ett (1) steg in på hallgolvet så går jag i taket: "Stanna på mattan, vem dammsugar här??". Jag skäms över mig själv och mitt grymmehumör, stackars maken tassar på tå för att undvika en explosion..! Minns inte att det var såhär när jag väntade Elliott, men det är ju en ny liten person i magen så då är man väl annorlunda till humör och dylikt. Måste verkligen skärpa till mig..

Hade en god vän på besök i salongen i fm, hon hade med en liten present, en gravidbola, som ett halsband med en liten pingla nertill som ska lugna bebisen i magen! Superfin, nu går jag här och "pinglar"! Så snällt, tusen tack!

Nu ska jag ha en kund till, sen hem och ha fredag! I morgon är det dax för den årliga gökottan, hoppas verkligen vädret håller i sig!

Bonusklippning!

Härliga fredag höll jag på att skriva - men det känns ju som fredag! Ledigt i morgon, man kan vara uppe lite längre, mannen smuttar på ett glas vin, ja som en vanlig fredag!
Det har varit fullt ös på salongen och min lille bonusson hade själv ringt och bokat en tid, på eget initiativ, gulligt va? Nedan ser ni slutresultatet, blev själv ganska nöjd! Det svåraste var stylingen - han visste exakt hur det skulle ligga, lite upp där, på sidan där, framåt där - till slut fick han göra det själv! My god, var man så medveten och bestämd när man var 12 år..? Måste nog fråga mamma!

Nyfriserad!


Jobbande killar!



Kompisar som jobbade och slet, de byggde en koja i ett träd och hade hur kul som helst!

Söndagsgrillnig!



Korvgrillning hos R och  hennes son J i det underbara vädret! Hon bor helt fantastiskt vackert, vi bara njöt!

Snigelfynd!



2 barn som älskar sniglar och var ute och samlade halva kvällen.. Vid 22-tiden fick vi tvinga in dem, under vilda protester!

Sötisar!



En av 4 döttrar i familjen F njuter av god glass tillsammans med Elliott!

Hemma hos familjen F!



Männen tar igen sig efter en god middag, detta är i lördags kväll!

Mys i soffan!



Stora kusinen hade öroninflammation, men var hur pigg och duktig som helst!

Godismys i sängen!


En av kockarna!


Längesen sist!

Nu är det snart helg igen, röd dag på torsdag, sköööönt! Har inte bloggat nånting om helgen så här kommer en uppdatering!

I fredags var vi på middag hos mannens lillebror, fru och 3 barn, supermysigt! Och väldigt gott - som det alltid är!
På lördagen var dt jobb, brud och tärnor som skulle bli vackra, och de blev de! Eftermiddagen och kvällen tiibringades i Höllviken hos våra goda vänner. Mamman driver en butik med barn- och damkläder, hon och jag tog ett besök dit. Så lyxigt att få gå och botanisera bland alla plagg i lugn och ro, efter stägningsdax! Jodå, jag hittade en del.. (trodee ni nåt annat!?)
God mat, mycket skratt och trötta barn blev det innan vi styrde kosan mot Höör. Mycket trevlig kväll!

Söndagens eftermiddag tillbringades hos en väninna och hennes son i Hallaröd, en bit utanför Höör. Vi grillade korv, killarna lekte och hade roligt. Tack för en mysig em, R!

Så, det var min helg, bilder kommer snart! Igår var vi hemma hos arkitekten som ska rita vårt hus, oj vad spännande det är! Nu känns det att vi verkligen ska göra det, så häftigt!

Tjingeling så länge!

Bebismössa!



Så, då har man shoppat lite till... Visst är den underbar? Är lite nojjig, tänk om något händer och jag står där med en massa babysaker, men som min kloke man säger, om det händer något så beror det inte på att jag köpt en filt och en mössa, det händer ändå! Klokt sagt, så jag fortsätter shoppa..!

Sköööön tisdag!

Idag har jag haft en skön förmiddag - hade en kund och sedan lunchade jag med en väninna, jättemysigt! Härligt med vänner som man känner förtroende för och som kan både ge en peppning och kritik!

Fick en trevlig inbjudan via mail till midsommarfest, två par i bekantskapen drar ihop ett gäng för att fira på Ullstorps kursgård, med övernattning om man vill - supertrevligt! Givetvis ska vi fira tillsammans med dem, även om det inte blir något direkt festande för min del..! Jag tycker det är så kul att det finns människor som anstränger sig för att fixa roliga tillställningar, så jatack, läser ni detta så vet ni att fam. Johannesson kommer att vara på plats!


Hittade min prins såhär i soffan när jag kom hem, mitt hjärta bara smälter...!


Min snuttis!


Mammas stövlar!

Min son har en förkärlek till skor i alla dess former! Häromdan fick han på sig mina gummistövlar och kom utklampandes i köket och tyckte att han var jättefin! Och jag kan inte annat än hålla med..! Titta själva på bilden nedan..

Stövelkille!


Tummenfilten!


Klicketiklack!

Har köpt min första babysak - en underbar filt i brunt, med en rosa "tummen" på! Helt ljuvlig, och så enkelt hemklickad från nätet!

Nu äntligen!!

Äntligen händer det grejer - har pratat med arkitekten idag och bokat en tid att ses! Sååå spännande, nu börjar en jobbig men rolig resa känns det som. Har hela tiden i bakhuvudet att allt kan braka ihop, men om det gör det så bor vi jättebra, och vi lider liksom ingen nöd, utan då bor vi kvar! Men det känns kul att tänka tanken att få planera ett nytt hus!

Har varit och fikat idag hos en väninna i Löberöd, en underbar människa som jag tycker sååå mycket om! Hon finns alltid när man behöver henne, i vått och torrt, tack för det Y! Och tack för det goda teet i dina fina Ittalamuggar!

Nu har jag och bonusdottern ätit nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass, och nu väntar sängen! Nattinatti!

Trååååkig måndag!

Varför är det så att vissa dagar är så himla tråkiga? Jag tror att jag är en ganska positiv person, men idag har det mesta varit tråkigt.. Dagen har gått långsamt, hem och laga mat, bada barn, lägga barn, fortsätta jobba vid datorn och vänta på att mannen ska komma hem från Stockholm.. Han hann hem och vända nu precis, sen var han tvungen att köra ner med min deklaration som jag hade glömt lämna! Jaja, man har väl till 24.00 på sig, så varför brådska liksom? :) Mannen påstår att det är jag i ett nötskal, men jag vet inte om jag håller med med om det! Jag brukar ju hinna, och det är väl det viktigaste, sen att det blir gjort i sista sekunden är ju ingen annans problem, eller?

Nu ska jag göra en kopp te, fast jag är sugen på ett stort glas vin, och sen gå och lägga mig tidigt så denna dagen kan ta slut! Godnatt!
 

Sötisar!



Visst är de söta ihop! Jag och mamman till lilla M satt och smidde framtidsplaner..! "Tänk sååå söta barn det kan bli..!"

Elliott med lunchgästerna!



Elliott och lunchgästerna vi hade idag, eller rättare sagt, den barnsliga delen av familjem W! De lekte i sandlådan i typ en och en halv timme och hade jättekul!

Vagnåkning!



Elliott och sötekusinen ville absolut hålla varandra i handen när de åkte vagn. Mysigt, men lite jobbigt för oss som körde vagnarna!

Glasstajm!



Lite glasspaus på Björnberget!

Kompisar i tältet!



Killarna tog med popcornsskålen in i tältet - jag hade att göra sedan! Popcorn överallt!

Härliga helg!

Så, då var det söndag kväll igen, vilket jag tycker är ganska mysigt! Ofta ingenting planerat då och man kan sjunka ner i soffan med gott samvete när lillprinsen somnat! Det har varit en mysig helg, den inleddes med trevligt valborgsfirande på Elvdalen, och i fredags hade vi en jätteskön dag som mest spenderades ute och avslutades med en god middag tillsammans med goda vänner på kvällen!
Igår var jag och syrran med kusinerna på Skånes Djurpark, en jättehärlig dag! Elliott var genomskitig när vi kom hem, ett snabbt bad, två portioner makaroner med köttfärssås och sedan däckade han 19.00. Mannen ramlade in 03.00 efter en heldag med herrklubben, de had e hållt igång sedan 09.00 samma dag - imponerande!
Idag har goda vänner varit här på lunch, vi grillade korv och hade trevligt!

Stolt make!



Han ville tvunget ha det förevigat - idag fångades mullvaden mannen jagat i x antal veckor! Hoppas verkligen att det inte finns fler av dem hos oss - de har grävt upp massor på gräsmattan!

En glad kusin!



Elliotts minsta kusin som aaaaldrig vill vara hos sin faster! Men hos farbror går det tydligen bra - jag skyller på att pappan och min man är hyfsat lika!

Majbål!



Den fina brasan som värmde oss gott när det blev lite kallt framåt kvällen!

Två mammor och en bebis!


Grillande och ölande pappor!



Några av papporna i grilltagen! Pappan med arbetsbyxorna är ägaren till huset!

Snygga damer!



Tre snygga donnor, varav den till vänster skulle fått barn i går!

Snaskande barn!



Gottgottigottgott!

Gottebord!



Barn och föräldrar njuter av godiset som åkte fram när all korv var uppäten!

Pappor kollar brasan!



Några av papporna tittar på och njuter av elden!

Valborgsfirande!

Valborg firades hos vänner som håller på att renovera ett gammalt, supercharmigt hus. Det grillades korv och dracks öl och vin, (för de lyckostar som kunde!) och det kryllade av barn! En jättetrevlig kväll, tack för att ni fixar så fint, M & T! (Vill tacka fast jag inte tror de läser detta..!)

RSS 2.0