Inga stövlar...

Jag lyckades inte lägga in bilden, den var alldeles för stor och jag har inte kläm på hur jag gör då! Får återkomma!

Vårkänslor..!

Vilket underbart väder det har varit idag! Jag är jättesugen på att köpa ett par fina gummistövlar jag kan strutta omkring i nu när det snart är dax att pula lite i trädgården! Vi har ca 2700 kvadrat gräs, men man måste ju plantera lite i krukor och sånt längre fram..! Hittade dessa på Brandos, fina tycker jag! De kan nog få ut mig i trädgården även om det inte är min favoritsysselsättning..!

Nattinatti Lollo!



Elliott har bäddat till sin älskade Lollo, en mjukisgiraff (fast han påstår att det är en älg, det är det INTE!) för hon var trött och behövde också sova. Lite gulligt tyckte jag..!

Hur gammal egentligen?

Var på läkarbesök i tisdags och då hände någonting riktigt trevligt! Jag gick in i receptionen, tog en nummerlapp och väntade på min tur. När jag kom til kassan så bad tjejen som satt där mig om leg och jag gav henne mitt körkort. Hon tittade på det och utbrast sedan, så det hördes ganska tydligt: "det trodde jag minsan aldrig!!" Jag blev lite förvånad över hennes rop och undrade först vad hon menade, men innan jag hann fråga så sa hon:"ja, jag träffar mycket folk varje dag och brukar inte kommentera folks ålder, men jag hade gissat på 10 år yngre!" Jag blev ju naturligtvis väldigt glad, och plötsligt kändes det inte lika jobbigt att betala 300 kronor för ett 10 minuter långt läkarbesök..! Speciellt inte eftersom det var en SÅN dag, ni vet, håret ville inte som jag, hann knappt sminka mig och jag hade absolut ingenting att sätta på mig så det blev nåt gammalt krafs! Men det är kanske så man ska göra? Inte bry sig för mycket och vips, ser man 10 år yngre ut? :)

Fotodax!

Häromdan var det dax att ta foto för annons i Lokaldelel, såhär blev resultatet! Sådär, men det är inte lätt att vara snygg på beställning..! Marie blev bra, och titta så fin hon är i håret!

Jag & Marie!


Bikinitider!!!

Alltid denna panik - varje år i typ april så tittar jag mig i spegeln, (jag gör det annars ibland oxå förstås, inte bara i april!) och konstaterar att i sommar ska jag minsann vara snygg i bikini! Och sen inser jag vad jag behöver göra för att bli snygg i bikini, och hur lång tid det kommer att ta att bli snygg i bikini och om jag verkligen hinner bli snygg i bikini, ja panik helt enkelt! Så i år börjar jag nu, den 25 februari, vilket ger migg goooott om tid, eller hur? Så gott om tid att semlan jag planerat att äta i eftermiddag på fikat hos en vännina för längesen jobbats bort när det är dax för bikini..! Eller..?? Hittade iallafall denna bilden på Carmen Electra, hon har en underbar kropp och bilden sitter på mitt kylskåp nu för att påminna mig om sommaren och bikinitider..

Snygg mage, eller hur!?


Fint hus!



När vi ändå är inne på hus - vi har tittat mycket på Trivselhus, de har fina hus med bra planlösningar. Visst är fasaden på detta huset snygg? Jag tilltalas av mycket fönster och jag älskar vitputsat, även om vi nog kommer att satsa på grått!

Gråa, gråa vinter...

Detta vädret kan ju göra mig ganska deprimerad, något som jag inte brukar bli! Men detta gråa, regniga, blaskiga klafset får mig att längta efter sol och värme. Satt och pratade med min bonusdotter och vi räknade ut att det är exakt ett år sedan vi reste till Thailand, en av de bästa resorna jag gjort! (Vinnarna måste vara Maldiverna och Las Vegas..!) Så vad gör man nu? Bokar en ny resa till Thailand? Jatack, väldigt gärna, men som egen företagare är man inte stenrik och med tanke på framtidsplanerna, husbygge och bilbyte, så är det kanske inte den bästa tajmingen att lägga ner så mycket pengar på en resa.. Detta är något nytt för mig, för jag och mannen har länge prioriterat upplevelser och resor framför fin bil och stort nybyggt hus, men det känns som om vi är på väg dit! Vi har alltid pratat om vilka otroliga minnen vi har från våra resor, och vi är faktiskt väldigt lyckliga i vårt hus från 1911 och min Ford Escort, men nu är vi på väg någon annanstans, vet inte om jag gillar det..? Samtidigt är det ju det vi vill och jag är väldigt trygg i vetskapen om att vi hade kunnat bo i en trea och fått cykla överallt men ändå varit väldigt lyckliga med varandra och den kärleken och grundtryggheten vi har.. Snyft, nu blev jag nästan tårögd, men det är faktiskt så det är och visst är det bra? Så Thailand, du får vänta, Tjuvaröd, here we come!

Två snyggingar i Barcelona!



Satt och tittade på bilder och hittade denna fina på mej och min älsta och en av mina bästa vänninor! Vi är i Barcelona, juni -08, och det ser ut som om vi är på väg ut någonstans, eller hur?! Visst är vi piffiga och fina?

Mor o far!



Här sitter mannen med min mamma och pappa, min pappa blir ALDRIG bra på bild, jag fattar inte hur han gör!! Tor inte jag har ett enda kort på honom där han ser "normal" ut!

Födelsedagsgrisen!



Här är födelsedagsbarnet, 35 år i morgon! Tårtan hade min syster och systerdotter bakat, väldigt mumsig!

Kalasdax!

I eftermiddags när vi kom hem körde jag direkt till svågern som fyller 35 i morgon, där vankades god smörgåstårta och efter det både prinsesstårta och kakor! Jättemysigt kalas, tyvärr kräkte Elliott ner hallen när vi skulle köra hem..! Dt hade nog blivit lite mycket av det goda..

Roligt citat!



I spashoppen hittade vi detta citatet, ganska kul tyckte jag!

Shoppa!



Malin i spashoppen som vi naturligtvis passade på att besöka!

Räkmackelunch!



Till lunch blev det en supergod räkmacka, observera att vi har delat på en macka..! De var enorma! Och goda såklart!

Relax!



Här ligger Malin som en prinsessa och relaxar!

Dagspa i Ystad!

Idag har jag och Malin varit på dagspa i Ystad, på underbart härliga Ystad Saltsjöbad! Jag hade presentkort och bjöd med Malin, vilken mysig dag! Lugnt och skönt i relaxavdelningen, lite bubbel och simmande i poolen, lunch och sedan vars en behandling, sååå skönt! Vilken lyx! Mannen fick snällt stanna hemma och ta hand om kalas hos Elliotts kompis och handling av mat och dyl, men det gjorde han ju så gärna :)! Mysigt med en riktig tjejdag!

Storkusinen!




Härlig bild på Elliotts stora kusin som nyss fyllt 6 år! Havet i bakgrunden, visst är det fint?

På väg ner!



Två galningar, eller..!?



Inte bara jag kan se rolig ut, även min äkta hälft kan konsten..!

Pulkaåkning!



Igår, lördag, var vi i Kivik mesta delen av dagen. Vi åt en god lunch i svärföräldrarnas "stuga", (den är för fin för att kallas stuga), sedan begav vi oss ut på Kiviksfältet för att åka pulka! Det var fantastiskt roligt, backen var lååång och man blev helt övertäckt av snö! Nerför tog det kanske 10 sekunder, sen tog det en eeevig tid att komma uppför backen igen! Men det var otroligt roligt! På bilden ser ni mig och Malin, min bonusdotter. Jag ser lite rolig ut, jag vet, men jag hade glömt mössa och fick trycka på mig Elliotts kusins, hon hade en extra. Till saken hör att hon är 6 år... Men det gick ju, visst är jag fin!?

Utsikt!



Vi bodde på 10:e våningen på Hilton, Elliott låg i fönstret och tittade mestadelen av tiden..! Härlig utsikt, eller hur?

Längesen!

Känns som en evighet jag skrev, det är mer än en vecka sedan! Helgen i Malmö var toppen, vi hade sååå mysigt! Shoppade lite, var ute och åt, sen somnade prinsen vid 20, och då bäddade vi ner oss i den sköööna king-size sängen och kollade in melodifestivalen! Ett jätteskönt avbrott i den gråa vardagen, precis vad vi behövde!

Veckan som gått har jag varit dunderförkyld, riktigt infekterad, så det har mest varit jobb och sen hem och sova! Nackdelen med att vara egen företagare är att man kan inte ringa och sjukskriva sig, även om man hade behövt, det är bara att proppa sig full med värktabletter och jobba på! Men nu mår jag mycket bättre och har ju sluppit vinterkräksjukan, det är jag mycket tacksam för!!

Ha en mysig dag!



Skickar ett hjärta till min familj, alla mina vänner och alla goa kunder! Hoppas ni får en bra dag! Kramkram!

Alla hjärtans lördag!

Godmorgon på er, idag är det lördag och jag är leeeedig! Så himla skönt - helt ledig en hel helg! Eftersom det är alla hjärtans dag så ville vi göra något mysigt, så vi ska åka in till Malmö och strosa, småshoppa lite, sen gå ut och äta på en tapasrestaurang. Efter det ska vi ha en mysig hotellövernattning, det är vardagslyx för oss! Elliott tycker det är jättemysigt, får hoppas att han sover lite längre än till 07.00 i morgon bitti..!

Ha en mysig dag alla, glöm inte kramas ordentligt!

Mina älsklingar!!



Såhär trött blir man när man umgåtts med varandra en hel dag! Bad och bus samt en hel burk ravioli i en 4-årig mage... Visst ser det skönt ut?

Våra "städrockar"!



Här har vi vår sommarfavorit! Så ser ni två snygga donnor i dessa klänningar i sommar så är det säkert jag och min bonus som är ute och gör stan farlig!

Discoapa!



En fin t-shirt får man aldrig för många av, snygg till jeans i vår och sommar!

Svettisjacka!



Visst är den fin? Och min prins är sååå fin i turkost!

Me & I-party!

I tisdags var det dax för mitt och syrrans me&i-party! En bunke shoppingsugna tjejer (de flesta iallafall) var hembjudna till mig och sedan kom en jättetrevlig tjej och visade kläderna. Man kunde prova, känna och klämma och jag tycker verkligen om dessa kläder! Jättefina färger till min prins, roliga kombinationer och variationer, samt en grym kvalite!
Lägger upp bilder på vad jag handlade! Det finns lite kläder till mamma också, men då ska man matcha med sin dotter och sådan har jag ju inte... Men jag har ju en "bonusdotter" kom jag på, så jag köpte klänningar till oss, likadana... Var lite skeptisk först eftersom hon är 16 år och sådant jag tycker är coolt kanske inte hon gillar! Jag frågade om hon tyckte den var fin och det tyckte hon, så jag erbjöd mig att köpa en till henne om vi bär dem samtidigt. Trodde att hon skulle banga där och skrika "neeej, guuud vad pinsamt..!" men icke! Hon tyckte det var en kul ide och sa "javisst, det är väl inga problem"! Jag blev jätteglad, och nu kommer vi att leva i likadana klänningar i sommar, för de såg ut och kändes som klänningar som man blir beroende av...!

God smet!



Jag och Elliott var hos kompisarna i Löberöd för några veckor sedan, och mamman i hushållet bakade muffins efter en god lunch. Elliott och hans söta väninna passade på att slicka skålen!

Puss på dej!



Jag älskar att pussa min son, men han ser inte lika road ut..!

Fredagskväll!

En lugn och skön fredagskväll, mannen har lagat god mat och nu sitter jag i sängen och skriver - trött efter en lång vecka! Har dessutom kursstart i morgon bitti, så det gäller att vara utvilad! Satt och surfade lite och hittade en blogg som heter www.mittlivsabina74.blogspot.com och började läsa. Jag kunde inte sluta, även om jag ville, en 34-årig 2-barnsmamma som planerar sin begravning, hon har obotlig cancer och 2-6 månader kvar. Jag grät och läste, grät och läste... Vilken tjej, så stark och sådan livsglädje trots det hon går igenom! Det får mig att tänka lite på svägerskans och mitt samtal förra veckan, att man ska glädjas lite mer åt det man har och inte gnälla i onödan.. Jag har redan gjort en lång lista på saker jag ska förbättra hos mig själv, man vill ju bli ihågkommen som en bra person liksom!

Nu är det snart dax att nanna, en lååång (men rolig) helg väntar!

Motion, någon??



Blev sååå sugen på att ge mig ut på en löprunda när jag såg denna bilden! Detta är jag och en underbar vän till mig, vi är på gång att springa Göteborgsvarvet, laddade till tusen! Detta var i maj-08, snart dax igen!! Så fort det blir vår i lufter åker löpardojjorna på!

Barnmusik!

Var på barnmusik i em med Elliott och kusin Emilia. Eftersom jag alltid är ledig på onsdagar så brukar jag hämta Emilia så hon får följa med. Förra terminen satt hon i mitt knä varenda tillfälle, och rörde inte en min. Inte förrän det var slut och det var dax för fika, det tyckte hon var toppen och sken upp som en sol! Jag var på vippen att ge upp, men min syster, Emilias mamma, sa att hon sjöng alla sångerna hemma, så då tänkte jag att vi försöker en termin till. Idag, första gången på nya terminen, sjöng hon sista strofen till "blinka lilla stjärna",  och min lycka var ett faktum! Alla stannade liksom upp och tittade,"kolla, Emilia sjunger"! Och jag var sååå lycklig, äntligen kändes det som om hon fick något ut av det!!

Min son däremot, sjunger så taket nästan lyfter, särskilt när det är önskesång, då är det "var bor du lilla råtta" som önskas. Däremot har han uppenbara problem med att få uppmärksamheten riktad på sig, han blir supergenerad och börjar gråta. Ganska jobbigt, men vi försöker jobba på att det ska bli bättre.
En mysig eftermiddag var det iallafall, där man tillåts vara lite barnslig och sjunga roliga sånger!

Ett gulligt par!



Sonen och hans "flickvän" i soffan, de är s söta ihop! Hos dagmamman pussas de och håller varandra i handen!

Sötis!



Kompisen från Löberöd har hittat hornen som jag hade på en halloweenfest förra året! De klär henne bättre..!

Lite arrangerad lek!



Som den förskollärare man i botten är försökte jag leka lite pedagogiska lekar. Gick sådär, koncentrationen var på topp i ca 3 minuter..!

En av bästisarna!


Korvdax!



Här sitter gänget - utom födelsedagsgrisen som är på toa - och äter korv med bröd!

Barnkalasbilder!

Äntligen har jag fått tummarna loss och tiden att räcka till! Här kommerlite bilder från det mysiga barnkalaset i söndags med sonens söta vänner!

Måndagsmorgon....

Så, då var det måndag igen efter en händelserik helg! Har fortfarande en hemsk hosta, jättejobbigt, speciellt på natten. Har iallafall sovit gott inatt! Idag blir det heldag på jobbet, 10-20, sen rakt i säng när jag kommer hem! Ska lägga in lite bilder från barnkalaset i går, om jag inte hinner idag så blir det i morgon!

RSS 2.0