Sanna vänner!

Min stora idol, Carola, sjunger en sång som heter "Sanna vänner": Man kan, som de flesta gör, tycka vad man vill om Carola, men texten i denna sången är så fin och oerhört sann.

"Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
sanna vänner kommer alltid igen"

Det finns vänner och sen finns det sanna vänner. Vi har många vänner omkring oss, men oftast bara en handfull sanna vänner, de som svarar när man ringer mitt i natten utan att bli sura för att man väckte dem, de som alltid lyssnar, de som vet väldigt mycket om en, (ja det mesta faktiskt), de man kan berätta allt för, även när man har tankar och funderingar som kanske inte känns helt okej. Jag har några sanna vänner, och en av dem spenderade jag en fantastisk helg med i Stockholm. Jag är så oerhört glad för alla mina vänner, och jag hoppas att jag visar hur mycket jag tycker om dem, och att de känner sig uppskattade.. Min vän I sms:ade ett citat för några månader sedan: "vänner är som skor, man går bäst i de gamla..!"
Visst kan man bli sviken och bränd av sina vänner, men oftast inte av de sanna vännerna. Iallafall är inte min erfarenhet sådan, även om man har upplevt saker man inte trodde kunde hända från en vän.. Men då var det kanske ingen sann vän?



Visst är vi fina, I och jag! En av de riktigt sanna vännerna i mitt liv, och jag hoppas att det alltid kommer att vara så!

 

Sommarlov!

Äntligen har Elliott sommarlov, just nu tillbringar han tiden med sin pappa och lillebror för min semester börjar inte förrän på torsdag kväll! Men vi har hunnit med en tripp till Kolmården med goda vänner, samt badat och badat och badat...
Min man är helt galen i grillning, som de flesta män verkar vara, så vi har även passat på att vara sociala och träffat goda vänner över några grillkvällar!



Detta är sommar för mej! En underbar bild, finns det något härligare än soltorkad tvätt?



Efter en dag på stranden blev det ett bad i vasken för att få bort all sand som samlats innanför blöjan! Det var uppskattat av Wilmisen!



What can I say!? Vi gör söta barn!! :))








Ovan lite bilder från vår tur till Kolmården med tokiga och underbara fam. L!




Ett härligt dopp efter en god middag med goa vänner!!



Sööööötisar!!



Wilmisälsklingen kan ställa sig upp!



Filmtajm när familjen F/R var på besök (och grillade::!) med sina totalt 6 barn!



Det finaste i mitt liv..

Heja mama!!

Det nya numret av tidningen mama damp ner i min brevlåda häromdagen - hurra! Tycker alltid att den är rolig att läsa, lite glamour, lite vardag, lite kändisar. Som alla andra tidningar är den ibland mer och ibland mindre bra, men denna gången tycker jag extra mycket om den! På omslaget är Gry Forsell, inte min absoluta favorit, men hon är så naturlig och hon visade, både på omslaget och på bilderna inuti tidningen, att det är okej att se ut som en kvinna!! En kvinna eller en tjej med rumpa, med bröst, med former!! Jag bara älskade bilderna, tack Gry för att du fick mig att inse att jag duger, fast jag inte ser ut som en mager skrika, som ett skelett utan rumpa, utan former och inget mjukt att ta i!

80% av männen (enl. undersökning) vill ha en KVINNA, inget benrangel! Och när jag tittar på bilderna i mama-tidningen så känner jag att jag tillhör den gruppen! Tack mama och tack Gry!


Lite bilder...



Jag och min lillprins..



Kusinerna i Barcelona!



Min tokiga man!



Wimer med sin gudfar!



Elliott och kompisen kör traktor!



Reafynd till en stor och en liten kille!

Sommar!!

Så underbart det är att det äntligen är sommar!! Halva har dock redan gått, (hjälp!!), men vi har så mycket kvar att göra... Har ÄNTLIGEN övertalat mannen att vi, liksom alla andra småbarnsfamiljer, ska införskaffa en pool. För 2 veckor sedan köpte vi en stor, rund, ful blå studsmatta, en sådan som jag lovat mig själv aldrig skulle hamna på min gräsmatta, men nu är den där!! Och Elliott har så roligt, han studsar och studsar och studsar! Jag provade lite försiktigt, men jag tyckte det var dödsläskigt, kändes som att den skulle ge efter och gå sönder... Inte riktigt min grej.

Nåja, pool ska inhandlas, besök på Kolmården hägrar, samt en efterlängtad weekend i Stockholm tillsammans men bästa väninnan. Bara hon och jag, helt fantastiskt! Och snart kommer Barcelonaborna hem och hälsar på i några veckor, ska bli sååå roligt! Mycket på gång, roliga saker i denna fantastiska sommartid!

Kram på er! 

RSS 2.0