Juletid!

Underbara, myyysiga jul! Nu är den snart över, men nu stundar ett nytt år som kommer att bli fantastiskt! Nästa jul firar vi, om allt går enligt planerna, i Barcelona, denna underbara, fantastiska stad! En av familjemedlemmarna flyttar eventuellt dit i vår, (det är inte helt bestämt än..) och har redan planerat att ha julen där, och isåfall är det ett tillfälle vi verkligen inte vill missa. Bonusbarnen jublar, J vill gå och se en match mellan Barcelona och Madrid när vi är där!

Nu kommer lite bilder på innan jul, jul och nu efter jul!



Pepparkaksbak med syster yster och hennes barn! Det mesta blev lyckat, men en av plåtarna hamnade här...



...i vasken! Vi pratade så mycket att vi glömde dem i ugnen...



Såhär fina blev de till slut! Och väldigt goda, vi var ju tvugna att smaka!



Vi gjorde fina smällkarameller, knäck och kola, ja vi var så duktiga!



Wille hos sin handikappade (för tillfället i allafall) mormor!



Julklapparna inhandlades den 20/12, så sen har jag aldrig varit! Men det gick lysande, jag hade full koll på vad jag skulle köpa och var klar på ca 2 timmar! M och jag pustade ut med lite fika på Espresso House!



Lillejul var vi hemma hos svärföräldrarna och på julaftons morgon var det dax att öppna paket, för Joch M skulle hem till sin mamma sen. Såhär ser våra barn ut på morgonen..! Kolla in J:s goa tubsockar!



Jultomten kom minsann, och visst hade jag varit snäll i år..!



Snaskande kusiner på julaftons kväll!



Jag och mina prinsar!



Min goda vän kom förbi på juldagen och lämnade klappar till barnen. Hon har precis tillbringat en fantastisk vecka i New York, jag är inte alls avundsjuk..! Hon visade delar av sina shoppingfynd, oj vad jag vill åka dit igen!!



Och anledningen till att vi firar dessa mysiga dagar, icke att förglömma! :)



Kusinerna läser bok efter att ha varit ute och åkt pulka, kolla vilka rosiga kinder!



Wille med min ena bror, som är en riktig barnmagnet! Elliott fullkomligt älskar honom, och det är ömsesidigt! Förmodligen för att han får leva ut sin barnsliga sida och busa ordentligt!



Duktiga Wille!




Smått & gott



Det gosigaste som finns, små underbara bebisfötter..



Mina fina tomtenissar!



Jag och min underbaring!


Lucia i Jularp

I söndags gick vi luciatåg för föräldrarna, jag och familjen och syrran och hennes familj. Elliott och kusin E sjöng sååå fint, mormor var nästan tårögd!



Vår lilla tomte- och luciaskara!



Söööötnosar!




Min mamma med två söta tomtenissar i famnen. Mamma ramlade ju och bröt benet, och sitter mest i sin rullstol, men hon är vid förvånansvärt gott humör! Med tanke på att hon i februari åkte skidor och bröt armen ganska ordentligt så tycker man att hon borde vara bara lite bitter, men icke!! "Det kunde vara värre..."


Mysig eller tråkig fredag?

Vi hade bokat middag med goda vänner ikväll som vi inte träffat på ganska länge, men vi är tvugna att ställa in... :(  Jag är dunderförkyld och Elliott likaså, hängig och febrig, och det är inte kul att försöka vara social när man mår så. Väldigt tråkigt, men nu blir det mys i soffan med mannen och förmodligen "Idol" på TV! Det känns att familjen utökats med en liten bebis, denna hösten har varit den minst sociala på flera år, men samtidigt är det ganska skönt att varva ner och inse vad som är viktigast i livet, min man, mina barn, ja min familj helt enkelt! Kommer på 1:a plats, så är det bara, inga utekvällar slår en myskväll med familjen..! Fast jag ska inte sticka under stol med att utekvällarna är roliga, även om de inte är lika många längre! Och sen är ju naturligtvis mina/våra vänner väldigt viktiga, och även om vi verkligen inte känner eller umgås med hela Höör så är de nära vännerna väldigt betydelsefulla!

Nu ska jag snart förbereda vårt fredagsmyyyys!! 

Fortsättning!

Ny dag, ny tid... I söndags hade vi namngivning för Wilmer samtidigt som lillasysters lilla A döptes. Det var lyckat och väldigt mysigt! Vi hade valt 2 faddrar till Wille, två personer som står oss nära och som framför allt är glada för vår lille son!



Omgiven av människor som älskar honom!



Min gravida storasyster läste en bön..



...och min rullstolsbundna mamma läste en dikt! (Hon cyklade och ramlade 3 dagar tidigare och bröt benet..!)



Den fina tårtan!



Våra snygga faddrar! (Som dock inte är ett par, även om de är fina ihop! Killen är singel, om någon är intresserad? Snygg, trevlig, välavlönad, smart...!)



Mitt vackra barn! Visst är hans väst och byxor fina?



I går var det julfest och luciatåg på Medborgrhuset. Barnen var så otroligt duktiga, Elliott står längst till vänster på bilden!



Och här är resten av tåget! När alla föräldrar fotat klart och torkat en tår i ögonvrån var det dags för dans kring granen och ett besök av jultomten! En mysig fest med glada och duktiga barn!






Tiden flyger!

Oj, vad tiden rusar iväg! Tömde kamerkortet idag och insåg att det var dax för en liten uppgradering! Vi börjar med en trevlig gåsmiddag för x antal veckor sedan, hemma hos svärföräldrarna!



Hela gänget, utom föräldrarna till barnen. Fina, eller hur? Vad säger du svägerskan, ska vi dra till med vars en bebis till? Finns det hjärterum finns det stjärterum, eller hur? :) Svärmor hade fått dåndimpen...



En liten snutta..



Skål dom som kan! Är man inte gravid så ska det ju ammas, så än en gång blev det makens tur att ta snapsen..!



Inte alls gulligt..! Nallen har Wilmisen fått av mormor och morfar, men det var nog mer en slump än meningen att armen hamnade där!



Det bästa som finns, små mjuka gosiga bebisfötter!



Lördagsmiddag med goda vänner, väldigt trevligt! Barnen leker så fint ihop och de blev så förtjusta i lille W! Och man kan ju inte bli annat..



Elliott frågade vid 21-tiden, "mamma, får jag blunda?" Sen tog det ca 4 sekunder innan han sov, härlig pose, eller hur!



Liten hand och stor hand..



En av mina stora kärlekar i livet!

Nu vaknar lilleman och vill ha mat, jag har tajmat det perfekt idag, har varit nere på salongen ikväll och jobbat lite mellan 2 matningar! Fortsätter med mer bilder snart..



.....men jag måste avsluta med denna underbara bilden på min och syrrans goa ungar!! Vi (jag och min lillasyster) träffas minst 2 gånger i veckan och jag brukar säga att en dag utan att ha pratat med syrran är en förlorad dag..! Love you!

 

Kolla Elliotts min och var hans vänstra hand befinner sig!! Skyldig? Tja..!







Fina ord..

Denna dikten skall läsas för Wilmer på söndag, visst är den fin.. Jag får gåshud och blir lite tårögd varje gång jag läser den, så det blir inte jag som ska läsa den högt i kyrkan, för då börjar jag gråta!!

"Så kom du då till oss du älskade barn
och grep våra hjärtan med kraft
Med ens fick allting mera mening
långt mer än det någonsin haft

Du ler så du strålar, din själ lyser klar
du fångar all ömhet omkring
Små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting

Ditt liv ska vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg
När skuggorna hotar ditt solsken
är vi din tryggade borg

Idag vill vi visa för vänner och släkt
den gåva vi fått att bevara
Ett barn att få älska och skydda mot ont
en lycka för stor att förklara.."

Visst är den underbaaaar..!!

Mera bilder..

Har fått lite skäll den sista tiden för att jag varit så dålig på att lägga in bilder, så här kommer fler! Inlägg får vänta tills efter denna stresshelg med dubbelop för kusinerna!




Storasyster med sin lille prins!



Söta kusin E fyller 3!



Man kan ju inte alltid vara glad, men man kan vara söt ändå! :)



Vi har varit hos frisören!!



Min mormor (som blir 99 till sommaren!) och lille Wille!



Underbara Wilmer..


En stund över..

Godingen sover så jag passar på att lägga in lite bilder. Det kommer mer ikväll!



Visst är han fin, min lilla bebis?



Med nästan jämngamla kusinen, A är 5 veckor äldre, men lika söt!

Oj, så längesen!!

Jag återkommer ikväll, mannen är borta hel kvällen så förhoppningsvis har jag en stund för mig själv. Om Wille vill...! :)

RSS 2.0