Vårplaner..

Har alldeles nyss vinkat av goda vänner som varit här och ätit lördagslunch - makens fantastiska köttfärssås med spagetti - och nu sitter jag här och ska betala in anmälan till Göteborgsvarvet i maj -10. Y (vänninan som precis varit här) och jag sprang det -08 och tänkte ta en favorit i repris. Har bara lite svårt att ta mig själv på allvar när jag tittar ner på min enorma mage, när jag går hundra meter och flåsar som en flodhäst och när jag inte kommer upp ur soffan utan makens hjälp - hur faro ska jag kunna springa en halvmara?? Men det är ju ett tag till och träningsplanerna är i full gång! Förra gången var jag och Y själva uppe i Gtb fredag - söndag, denna gången tänkte vi låta männen få följa med. Ser fram emot det redan, Göteborgsvarvet är en riktig folkfest och det är en jättefin runda! Som sagt, har svårt att tro nu att jag ska göra det, men jag ska, jag ska, jag skaaa!!!

T9 mm...!



I lördags var vi på restaurang Torggatan 9, eller "T9" som man tydligen ska säga..! :) En trevlig kväll med ett helt gäng duktiga barn och hungriga vuxna!



Först fick de hungriga barnen sin mat, de åt med god aptit!



Särskilt lilla L åt med god aptit och med hela ansiktet..!



Sedan kunde vi vuxna bänka oss och äta god mat, medan barnen roade sig i den fina lekstugan och med glass & godis, allt för att vi skulle få äta ifred!



Lite "pappamys" när det började bli kyligt!



Malin med lilla A, detta var i tisdags, hemma hos mina föräldrar. Ser ganska bra ut, eller hur? Några år till Mallan, sen är det väl dax..? :) 

Snart är väntan över...

Det är faktiskt ganska mysigt att vara gravid, tycker jag illafall, eller har tyckt. I natt gick jag upp kl. 03, det gick verkligen inte att sova mer, kändes som om jag inte kunde andas plus att jag hade fruktansvärt ont i ena höften och benet. Inte lönt att ligga kvar, utan upp och vanka lite... När mannen kom ner 06.15 var jag helt säker på att vi skulle in och föda barn, men han trodde inte det, utan tappade upp ett riktigt varmt bad som jag låg i nästan en halvtimme, sedan kändes det mycket bättre. Men oj, vad tungt och jobbigt det varit idag, det borde verkligen finnas havandeskapspenning för frisörer, vi står ju upp HELA dan! Men icke, egna företagare betalar massor i skatt och moms men inga fördelar har vi! Ingen havandeskapspenning, ingen semesterersättning, ingen "lyx" liksom..! Nåja, nog med gnället, snart kommer min bebis!!!



Fredagsbesök!

I går, fredag, hade vi besök av familjen J med sina 3 fina tjejer! Ingemar fixade god fläskfile med jättegod potatisblandning (tack AK för receptet)!



Elliott med "storekusinen" M och "lillekusinen" L som somnade gott i soffan...



Lilla L somnade gott, hon märkte inte ens att Ingemar lyfte upp henne! Visst ser det mysigt ut...?



Söta mellansystern!



Måste visa detta tokfoto - vi hade en liten kräftskiva med J och M och såhär skoj blev det! :) 


Ljuvliga lilla A...



En lycklig Elliott håller i sin pytteliila, nya kusin...



Visst är hon ett litet underverk! Kan inte fatta att det snart är vår tur tt få uppleva detta fantstiska igen, längtar så!



Såhär tjock är jag just nu, känner mig som en koloss men njuter av varje sekund! 4 veckor kvar!!

Lördagmorgon...

Nu känns det sådär jättelängesen som jag skrev nånting! Det har varit en bra vecka, både på jobbet och hemma. Min lillasysters lilla A har kommit hem, äntligen, efter nästan 2 veckor på sjukhuset. Vi var hemma och hälsade på dem i onsdags, jösses så liten hon är! Jag kan verkligen inte komma ihåg att Elliott nånsin varit så liten, även om jag vet att han var det! Elliott var helt betagen i henne, han satt och klappade på henne och kommenterade hennes små öron, fötter och mun! Bilder kommer under helgen!

Har haft utbildningsstart för 3 tjejer, det är alltid lika roligt! Jag brukar börja med att presentera mig, så även denna gång. Jag berättade lite om mig själv, bla min ålder, och då utbrister en av eleverna "herregud, jag trodde du var typ 28!" Jag lever på det fortfarande... Måste vara något med vår årgång, eller hur svåger J? :)


Fortsättning....

Jag hann ju inte riktigt färdigt med semesterbilderna, här kommer de sista!




Kalas hos kusinerna, 3 födelsedagar firades, väldigt trevligt!



Tre av dem hamnade i poolen, jättenöjda!



Allsång för födelsedagsbarnen, den minsta som är i Malins famn och den näst minsta långt fram. Den stora födelsedagsgrisen står bakom kameran, inte min utan sin egen!



Kvällen avslutades med en tur på farbrors fyrhjuling, toppen tyckte barnen!



Dagen efter körde vi till våra goda vänner som har fritidshus på Öland. De har precis byggt pool, och männen skulle snickra trädäck runt den. Ojojoj, vad de snickrar...! :)



Kast med liten Elliott...



Sagoläsning med pappa!



Tork efter badet!



Gourmetmiddg på pizzeria!



Vi!



Grabbarna hyrde nån form av cykel, jag och AK tog en skön promenad istället vid stranden, det gick inte så fort, varken cykeltur eller promenad, men mysigt var det!



Skål dom som kan! Åh, vad jag längtar efter ett glas gottigt rosevin! Nästa sommar ska jag ta igen det jag missade denna!


Semesterveckan i bilder!

Vår sista semestervecka har bjudit på toppenväder, kalas med släkten, Ölandsbesök och besök vid Haväng, helt fantastiskt fint! Här kommer lite bilder!



Elliott hade en kompis på besök i tisdags, de lekte så fint! Jag hade gjort chokladpudding till efterrätt, mycket mumsigt! (Och uppskattat..)



De små munnarna fulla!



På kvällen dukade mannen upp kräftor - gott!



Finfina!



Ett besök vid vackra Haväng, Elliott lekte och lekte med stenar och sand!



Ett dopp i det kalla, kalla havet..!



Männen i mitt liv...!! Syns kanske att den lilla mannen ääääälskar sin pappa och vill göra som han gör!! :)

Nu måste jag hjälpa sonen, fortsätter senare!








Besök i Vitemölla!



Gäststugan är på plats, det kommer att bli så fint! Kanske man får en liten chans att sova över då..!



Besök vid havet...







Bad i baljan på terassen!



Svärmor vid det dukade bordet, som vanligt bjöds det på fantastiskt god mat! Efterrätten bestod av skånsk äppelkaka med hemgjord vaniljsås, mumselimums!!


Ännu en helg...

Så har ännu en hel rusat förbi, attan vad tiden går fort! Ilördags var vi på Folkets park i Malmö med lillasyster och hennes familj, det var supermysigt. I söndags besökte vi svärföräldrarna i deras underbara hus i Vitemölla, vi hade en jätteskön dag med mycket fika och god mat! Solen var framme och svärmor passade på att ta sig ett dopp i det iiiiskalla havet - hon var den enda av oss som var modig nog..! Här kommer lite bilder!



Först fika såklart... Observera att det är vi vuxna som fikar, barnen vill åka karusell! Nuuu!





De två sötisarna i mitten tillhör mig och systern..





Glasspaus, mumsmums!



Ett dopp i fontänen svalkade varma barn!



Och sist men inte minst - avslutningsmiddag på gourmetrestaurang! Toppenmysig dag!


RSS 2.0